Facebook

Geen Facebook?  Geen probleem, blijf toch op de hoogte.  Hier worden alle berichten doorgeplaatst die op de “Anderen” Facebook pagina zijn geplaatst.

3 months ago
Foto's uit het bericht van Anderen

Kindermiddag!! Met als winnares van de playbackshow: Eloise als Shakira met Waka Waka in het Spaans!

3 months ago

Zomerfeest dus de vlag mag weer uit dit weekend! Nog 1 uniek exemplaar te koop voor €30,00. Verkrijgbaar bij Oes Stee vanavond voor de eerste die zich meldt!

3 months ago

De weersvoorspelling voor Camping Anderen voor dit weekend: 22 tot 27 graden 🌞Wees welkom vanavond vanaf 18.45 uur bij Oes Stee.

4 months ago

Optreden TOGIDO

4 months ago

TOGIDO The Godfather

4 months ago

Vanavond 19:30 optreden van T.O.G.I.D.O Kom allen luisteren!! (Bij Oes Stee)

4 months ago
Muziekvereniging Togido

A.s. dinsdag 18 juni om 19 uur bij Oes Stee. Iedereen is van harte welkom!

4 months ago
Combinatie Gemeentebelangen Aa en Hunze

Maandagavond.... Niet vergeten.

4 months ago
Froukje

De familie ooievaar bij Vanboeijen.

4 months ago
Foto's uit het bericht van Anderen

Vanavond gaan we Klootschieten. Vertrek 19:00 uur vanuit Oes Stee. Het is heerlijk droog weer, dus kom gezellig mee doen.

4 months ago

De nieuwe AED hang aan de muur bij Nijend 24 hij is aangemeld bij de Hartstichting en is operationeel.

4 months ago
Homepage - Glasvezelbuitenaf

Planning Glasvezel

Op de website van Glasvezel buitenaf is vanaf nu de planning, onder voorbehoud, van de glasvezel aanleg te vinden. Komende maandag gaat als eerste in Annen de schop in de grond. Zoals het er nu uitziet zal Anderen medio oktober aan de beurt zijn. Iedereen die een abonnement heeft afgesloten zal t.z.t. bericht krijgen van aannemer Allinq met informatie over het schouwen, de ... See more

4 months ago

Update Snoeiafval.
Op zaterdag 25 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur kan het snoeihout worden gebracht naar het van Muizenbergpad (op het deel achter de camping en richting dorp uit). Het moet op een ril van max 2 meter hoog worden neergelegd. Er zal van de organisatie iemand bij aanwezig zijn.Maandag of dinsdag erna wordt het door Kamping uit Gieten opgehaald.Om niet alle kosten (we schatten in ca ... See more

5 months ago
Foto's uit het bericht van Anderen

Reanimatiecursus in Anderen. De eerste 12 cursisten zijn geslaagd! 22 mei is de volgende. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor 4 juni.

5 months ago

Vandaag heeft Dorpsbelangen gesproken met de Gemeente Aa en Hunze over het Paasvuur snoeihout dat nog in Anderen ligt.
We gaan nu eerst inventariseren hoeveel hout er nog ligt. De gemeente gaat uitzoeken wat de kosten zijn van het ophalen. Hiervoor zal een extern bedrijf met een persauto worden ingezet. Hiervoor moet op een nader te bepalen dag al het hout naar één plek in het dorp worden ... See more

« 2 of 13 »