Intocht Sinterklaas Anderen

Intocht Sinterklaas Anderen op zaterdag 24 november

Nog even en Sinterklaas zal weer een bezoek brengen aan Nederland. Op zaterdag 24 november viert de Sint alvast zijn verjaardag in Anderen. Dit doet hij samen met alle kinderen tot en met groep 8 van de basisschool. Het Sinterklaasfeest is in Oes Stee. Het is dan natuurlijk leuk als er veel kinderen hem daar op staan te wachten. Willen alle kinderen, ouders en andere belangstellenden om 14.00 uur aanwezig zijn.

Dit jaar vieren we het Sinterklaasfeest met een heuse intocht, waarbij Sinterklaas eerst een kleine rondtour maakt door ons dorp voordat hij Oes Stee binnen gaat. Bij
slechte weersomstandigheden wordt de intocht ingekort.

Het zou leuk zijn als een aantal kinderen te paard de Sint wil begeleiden op zijn intocht in Anderen. Is je pony bijzonder mak en betrouwbaar, meld je dan aan. Je krijgt
dan nadere uitleg over tijd en plaats. Het dragen van een cap en passende rijkleding is een voorwaarde om mee te kunnen doen.

We zoeken nog kinderen die op hun muziekinstrument een Sinterklaasliedje willen spelen. Wil jij live spelen in Oes Stee? Meld je aan!

Sinterklaas vindt het fijn om cadeautjes te geven, maar hij vindt het ook erg leuk om mooie tekeningen te krijgen. Dus doe je best!

Aanmelden kan bij:
Jantje Regien 0592-243228
Geertje Enting 0655 766883

Commissie Jeugdactiviteiten Anderen.