Sinterklaas in Anderen

Sinterklaas bezoekt Anderen

Sinterklaas in Anderen 

Op zaterdagmiddag 23 november om 14.00 uur werden de Sint en zijn Pieten weer feestelijk onthaald in ons dorp. Helaas was Amerigo, het paard van Sinterklaas even bij de hoefsmid in Gasteren. Amerigo was namelijk een hoefijzer verloren en dat moet in deze drukke tijd direct worden opgelost. Maar een witte auto met aanhanger vond de goede Sint een prima alternatief. Studiepiet kon op de fiets de toegesnelde toeschouwers voorzien van pepernoten. Onder een heerlijk zonnetje ging de stoet met muziek aan boord en maar liefst 8 paarden en pony’s in wandeltempo door Anderen. Bij Oes Stee was het welkom weer hartelijk. Er werd gezongen door jong en oud. Sinterklaas ontving mooie tekeningen en er werd gezellig gekletst over hobby’s en school. Natuurlijk had de Hoofdpiet de kadootjes weer vergeten mee naar binnen te nemen. Gelukkig kwam het allemaal goed, alle kinderen hebben een kadootje en wat lekkers gekregen. De Sint en zijn Pieten moesten rond kwart over drie weer verder. Ze hadden nog een afspraak met de kinderen en de burgemeester in Eext. 

Namens CJA en alle kinderen willen we iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze super toffe kindermiddag hartelijk bedanken. Zonder vrijwilligers geen feestjes. Top helemaal te gek! 

Ook willen we de leukste manege van Drenthe bedanken voor het beschikbaar stellen van pony’s voor de kinderen die zelf geen pony hebben, maar nu wel mee konden rijden. 

Commissie Jeugdactiviteiten Anderen